Zadzwoń i zamów: 515-815-944
Twój koszyk jest pusty ...

Recenzje

Klapki damskie HAVER KM122-24

Klapki damskie HAVER KM122-24

Ocena produktu 5/5

Obuwie bardzo fajne, zgodne z oczekiwaniami,obsługa bardzo miła, cierpliwa i rzetelna, bardzo dobry kontakt telefoniczny.Polecam.

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 12-02-2018

Czółenko Jezzi 92-1 CZARNE

Czółenko Jezzi SA92-1 CZARNE

Ocena produktu 5/5

Buty bardzo ładne, prezentują się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Przesyłka szybka. Polecam !

Autor recenzji: Adrianna
Data napisania recenzji: 03-01-2018

Glany buty w kolorze czarnym STEEL

Glany skórzane STEEL 105-6/O BLACK

Ocena produktu 5/5

Najlepsze skórzane glany jakie miałem, wygodne i w dobrej cenie. Szybka wysyłka, polecam

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 04-12-2017

Traperki skórzane Gino Fabiani 90910 SZARY

Traperki skórzane Gino Fabiani 90910 SZARY

Ocena produktu 5/5

Długo szukalam skorzanych butow z nubuku typu trzewiki i jestem zadowolona. Super skora nubukowa i naprawde cena super jak na taka jakosc butow. Szybka wysylka , polecam :)

Autor recenzji: zosiaxx14
Data napisania recenzji: 04-11-2017

Botki na obcasie Jezzi SA90-7 BORDO

Botki na obcasie Jezzi SA90-7 BORDO

Ocena produktu 5/5

Buty jak na zdjęciu bardzo fajnie cholewka jest wykończona. Są wygodne i udało mi się kupić na promocji. Dostawa na następny dzień, polecam ten sklep

Autor recenzji: Anna Kawelska
Data napisania recenzji: 04-11-2017

Kozaki damskie Jezzi AM61-37 CZARNY

Kozaki damskie Jezzi AM61-37 CZARNY

Ocena produktu 5/5

jestem zadowolona z butów, odpowiednia wysokość obcasa i naprwade wyglądają solidnie :)

Autor recenzji: agatkaa
Data napisania recenzji: 04-11-2017

Botki skórzane Gino Fabiani 1034 CZARNY

Botki skórzane Gino Fabiani 1034 CZARNY

Ocena produktu 5/5

Buty rewelacyjne!!! Bardzo wygodne, pięknie błyszcząca skóra, do tego piękny zapach skórzanego obuwia. W tej cenie naprawde super buty.

Autor recenzji: Basia_Ka
Data napisania recenzji: 04-11-2017

Sandały damskie Jezzi SA22-4

Sandały damskie Jezzi SA22-4

Ocena produktu 5/5

Bardzo starannie wykonane. Rozmiar zgodny z podanym w opisie. takie jak na zdjęciu . super.

Autor recenzji: Edyta
Data napisania recenzji: 05-10-2017

Sandał skórzany Gino Fabiani 846 SZARY

Sandał skórzany Gino Fabiani 846 SZARY

Ocena produktu 5/5

To jest mój drugi zakup w tym sklepie. Sandałki na koturnie szare są przepiękne i bardzo wygodne.Buty zgodne z opisem i takie jak na zdjęciu.Skórka bardzo mięciutka.Ja kupiłam rozmiar 38 i są dobre(taki…

Autor recenzji: Marzena
Data napisania recenzji: 05-10-2017

Szpilka Sergio Leone 1457 SZARY MIC.

Szpilka Sergio Leone 1457 SZARY MIC.

Ocena produktu 5/5

To jest moja druga para butów z tego modelu mogę z czystym sumienie polecić. Bardzo szybka przesyłka kontakt super.

Autor recenzji: Renata
Data napisania recenzji: 30-09-2017

Klapki skórzane Gino Fabiani 848 ZŁOTY BEŻ

Klapki skórzane Gino Fabiani 848 ZŁOTY BEŻ

Ocena produktu 5/5

Klapki są rewelacyjne takie jak na zdjęciu. Bardzo mięciutka skórka i wygodne. Chodzę w nich na dyżurze 12 godzinnym i czuję się jak w ciapkach. Polecam wszystkim. Obsługa sklepu super, pełna kultura.…

Autor recenzji: Marzena
Data napisania recenzji: 14-09-2017


Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Darmowa dostawa przy zakupie
powyżej 100 zł

Do każdego zamówienia, którego wartość przekracza 100 zł proponujemy wysyłkę gratis. Szukaj także na naszej stronie ofert produktów objętych darmową wysyłką lub kodów rabatowych.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bezpieczne płatności

Bezpieczeństwo płatnośći gwarantuje firma TPAY.COM, jeden z liderów obsługujących szybkie płatności w Polsce. Poza tym, masz do wyboru przelew tradycyjny lub odbiór osobisty i płatność gotówką.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wyprzedaże i promocje

U nas zawsze znajdziesz produkty w rewelacyjnych cenach. Wyprzedaże i promocje pojawiają się regularnie, odwiedzaj nas często aby nie przegapić okazji. Pomoże w tym także zapis do newslettera.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obsługa klienta

Jeżeli potrzebujesz pomocy, masz problem z zamówieniem bądź chcesz złożyć zamówienie specjalne, na produkt niedostępny od ręki, zadzwoń do nas na numer +48 515815944 lub napisz : sklep@trendybuty.pl

CZYTAJ WIĘCEJ
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl - Projekt i wdrożenie - Get2 - strony/sklepy internetowe
Płatności realizuje: logotypy płatności